diumenge, 20 de novembre del 2016


Cada setmana a P4 treballem l'Anglès i gaudim de les cançons que escoltem. Desprès de l'esbarjo ens relaxem cantant i aprenent senzilles cançons en aquesta llengua tant divertida.

dissabte, 19 de novembre del 2016

ELS FRUITS DE LA TARDOR - P5

Els nens i nenes de P5 hem treballat la tardor i amb ella els seus fruits.
Hem experimentat, fet un tast, observat amb lupes, estudiat, escrit i confegit els noms de cada fruita,... hem descobert i gaudit de les propietats dels fruits de la tardor!!!!!


divendres, 18 de novembre del 2016

PROJECTE EL CARGOL P-3

MIREU COM HEM APRÈS MOLTES COSES DELS CARGOLS!

TREBALLS DE TARDOR P-3

GROC,VERMELL I MARRÓ, SÓN ELS COLORS DE LA TARDOR.

CLASSE LA MENTA P-3

La classe de La Menta ens diem Bon dia! fent-nos una abraçada.

Els alumnes de P3 i P4 aquest dijous han anat a l'hort. Aquesta vegada per a collir totes les bledes. No n'han deixat ni una!!!! I per el que m'han explicat a tots els han agradat molt i tenen tantes ganes de tornar-hi...  A veure que podran collir la propera vegada!! Nyam!! Nyam!!!

ADAPTACIÓ P-3

Els primers dies aprenem a compartir i ens anem socialitzant.

dijous, 17 de novembre del 2016

Els Tallers d'Infantil

Els nens i les nenes de P3, P4 i P5 ens ho passem genial als tallers d'infantil. Fem dramatitzacions, experiments, mindfulness, jocs cooperatius i expressió artística. Aquests tallers són molt divertits i aprenen moltes coses. Aquí en teniu un petit resum ...

 

ELS DE CICLE MITJÀ ANEM A L'HORT!

Els alumnes de cicle mitjà també hem col·laborat amb l'hort de l'escola! Està preciós!

Els nens i nenes de cicle mitjà hem realitzat un taller de rastres! Mireu que bé que ens van quedar les petjades!!!


dimecres, 16 de novembre del 2016

La classe de P-5 i alguns alumnes de l'Aula d'Acolliva vam anar a l'hort de l'escola i vam collir les olives de l'oliver que tenim. Després les vam preparar per a poder-nos-les menjar d'aquí uns dies!!! Aquí teniu el vídeo que demostra com ho vam fer i com ens ho vam passar!!!

LA CLASSE DE L'ESPÍGOL

 

La classe de P4, l'Espígol, des d'inici de curs ha estat molt animat i amb moltes ganes d'aprendre.
Ha gaudit dels jocs matemàtics, de confegir paraules, escoltar contes, pintar, jugar, cantar i molt més...
Entre tots vam escollir el nom de la classe i ens ha agradat treballar i conèixer més cosetes sobre aquesta planta que fa una olor tant fresqueta. 
Ens agrada molt anar a cuidar l'hort tant bonic que tenim a l'escola i poder fer un mos d'allò que es cull. Mmmmm! Boníssim tot!!!
I tant a l'hora del pati com quan fem els tallers inter-nivells podem passar-ho molt bé jugant i compartint estones amb els nens i nenes de P3 i P5!!!

diumenge, 13 de novembre del 2016

AMANIDA ECOLÒGICA

Des de l'inici de curs, hem posat en marxa el nostre hort escolar. Aquest any, gràcies a l'ajuda i participació activa dels professionals del Mas Carandell, estem recollint ja els fruits de tot aquest treball dels darrers mesos.
El passat dijous 10 de novembre, tots els alumnes de l'escola Misericòrdia vam degustar un fabulós tast d'enciams i escaroles del nostre hort.
Des de ben matí, els alumnes de P5 i 5è van anar a collir els enciams i escaroles. Després, tots junts, a la cuina de l'escola van fer de cuiners; rentar fulla per fulla, desinfectar de qualsevol bacteri, escorrer tota l'aiga, tallar les fulles, amanir amb oli i sal, i repartir per les classes tots els enciams i escaroles.


Amanida feta!! Mmmmm....quina font de vitamines!

dijous, 3 de novembre del 2016

LA CASTANYADA A INFANTIL

El passat divendres 28 d'octubre tota l'escola vam celebrar la festa de la castanyada.
Els nens i nenes d'Infantil vam gaudir de la visita de la Castanyera i del ball del Marrameu.