dimarts, 17 d’octubre del 2017

L'aprenentatge de l'anglès a P4

     Iniciar vol dir començar a fer viure la llengua, començar a fer servir la llengua per descobrir, per sociabilitzar-se, per expressar sentiments i experiències, per esdevenir més autònom i reflexiu, per adonar-se que la nova llengua va més enllà de l'aula i serveix pel mateix que les llengües que es parlen a casa, per comunicar-se. El més important però, és que per ells sigui una experiència positiva i significativa, que hi vegin una importància i una utilitat més enllà de l'aula.

     I amb quines eines podem dur a terme aquest primer contacte? Doncs amb aquelles que ja formen part de la didàctica de l'Educació Infantil i Primària: les cançons, els contes, les fórmules de salutació i acomiadament, els jocs de tradició popular, els poemes d'estructura repetitiva, la dramatització d'històries, les danses, les rutines pròpies de la jornada escolar... La bona qualitat d'aquesta primera experiència amb la llengua, garantirà ens els alumnes un apropament progressiu que repercutirà de forma positiva en els seus aprenentatges futurs.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens encanta rebre comentaris. Totes les vostres opinions són molt benvingudes.

Podeu publicar un comentari des del vostre compte de correu electrònic o com a "Anònim". Si ho feu com a anònim, podeu deixar el vostre nom i cognoms, si així ho voleu.

La publicació dels comentaris no és immediata, però sol ser bastant ràpida.

Gràcies!