divendres, 1 de desembre del 2017

Primer Comitè Ambiental del curs 2018-2018

Avui hem celebrat el primer Comitè Ambiental d'aquest curs, el nostre primer Comitè com a escola verda.
Com ja sabeu el Comitè Ambiental tracta d'implicar a tota la comunitat educativa, així que una vegada al trimestre ens reunim els membres de la comissió d'escola verda, l'equip directiu, representants dels alumnes de cada curs, representants de l'AMPA i de l'ajuntament per posar en comú la feina feta durant aquest temps i les possibles aportacions i demandes de cada col·lectiu. 
A continuació us deixem les aportacions dels representants de cada curs:

Infantil: Els alumnes d'Infantil ens van parlar sobre el reciclatge de les piles i on havíem de posar cada residu.
1r: Els representants de primer ens han informat que el contenidor de reciclatge de paper de la seva aula no estava en bon estat i a més han proposat plantar més plantes aromàtiques a l'hort. Des de la comissió prenem bona nota i intentarem donar resposta a les seves demandes tan ràpid com sigui possible.
2n: Ens han presentat un treball d'investigació sobre un fruit anomenat "Mano de buda". L'han observat i realitzat unes fitxes amb informació molt complertes.
3r: Les representants de tercer ens han explicat una de les activitats que van realitzar durant les jornades culturals de la setmana passada sobre la importància de la cura del bosc. Van debatre sobre les actuacions que podem dur a terme de manera personal per preservar el bosc i les accions que es podríem dur a terme des de les institucions del govern.
4t: També ens han fer ressò d'una de les activitats que van realitzar en la setmana cultural. En aquest cas un taller anomenat "Quines Arbequines"en les que van aprendre molt del tema i van poder realitzar un pot d'olives arbequina en conserva. Esperem que hagin sortit bones!
5è: Els alumnes de cinquè ens han fet un resum de totes les activitats que van fer en les jornades cultural: documentals, jocs, activitats d'orientació, taller de nius, una sortida... Aquests nens de cicle superior vam fer un grapat de coses!
6è: Per últim els representants de sisè ens han explicat un parell d'activitats que han realitzat sobre el reciclatge. Han fet uns cartells amb il·lustracions de les diferents deixalles que van als diferents contenidors que repartiran per totes les classes de l'escola.

































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens encanta rebre comentaris. Totes les vostres opinions són molt benvingudes.

Podeu publicar un comentari des del vostre compte de correu electrònic o com a "Anònim". Si ho feu com a anònim, podeu deixar el vostre nom i cognoms, si així ho voleu.

La publicació dels comentaris no és immediata, però sol ser bastant ràpida.

Gràcies!