diumenge, 26 de maig del 2019



PROJECTE «CISCO»

El “Programa Escuela” va néixer amb la idea de promoure i motivar l’ús i coneixement de la tecnologia a les escoles, amb l’objectiu de transmetre als nens i nenes que la tecnologia està cada vegada més dins de les nostres vides, i que fer un bon ús d’ella els hi permetrà aconseguir reptes importants en les seves futures professions.
El programa s’ha desenvolupat principalment en països llatinoamericans, a Estats Units, .. i aquest any s’incorporen alguns països Europeus. Les edats dels nens participants són de 5º i 6º de primària i el desenvolupament del programa consisteix en 5 sessions dins de l’horari escolar per conèixer la tecnologia d’una manera més lúdica i idear un projecte.
Finalment els alumnes participen en un concurs on exposen els seus projectes davant d’un jurat i el grup guanyador el presenta a les oficines de CISCO juntament amb altres escoles internacionals via tele presencial, on comparteixen les seves experiències i experimenten com la tecnologia acosta a les persones.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens encanta rebre comentaris. Totes les vostres opinions són molt benvingudes.

Podeu publicar un comentari des del vostre compte de correu electrònic o com a "Anònim". Si ho feu com a anònim, podeu deixar el vostre nom i cognoms, si així ho voleu.

La publicació dels comentaris no és immediata, però sol ser bastant ràpida.

Gràcies!