dimarts, 8 d’octubre del 2013

Taller: "Viure en salut al cole"

El dilluns 7 d'octubre del 2013, l'alumnat de 2n, 3r i 4t de primària van realitzar un taller a l'escola. El taller, promogut per la fundació Mafre, tractava sobre la importància d'una alimentació saludable i la pràctica de l'exercici. Tots els nens i nenes van aprendre i s'ho van passar d'allò més bé!

 

1 comentari:

  1. Felicidades por vuestro blog, me parecen muy interesantes todas las aportaciones y temas que tratais de actualidad, así como las etapas de primaria que comprende y los enlaces a otros blogs, medios, tv e incluso podcast, medios que poco a poco vamos incluyendo como recursos indispensables.

    Hay una páginas web, un blog, que os puedo aconsejar, que recoge también podcast de lectura en primaria:http://ellectaurante.blogspot.com.es/

    También creo que conocereis las experiencias docentes tic con podcasting: http://www.educacontic.es/blog/educacontic-podcast-05-el-uso-educativo-del-podcast.

    Un saludo.

    ResponElimina

Ens encanta rebre comentaris. Totes les vostres opinions són molt benvingudes.

Podeu publicar un comentari des del vostre compte de correu electrònic o com a "Anònim". Si ho feu com a anònim, podeu deixar el vostre nom i cognoms, si així ho voleu.

La publicació dels comentaris no és immediata, però sol ser bastant ràpida.

Gràcies!