dimecres, 17 de setembre del 2014

Comunicat per a les famílies de quart de primària


22-09-2014
L'entitat que organitza aquesta activitat ens ha informat que ha quedat ajornada per al proper mes d'octubre.
 
Benvolgudes famílies,

Ens complau comunicar-vos que el proper dilluns, dia 22 de setembre a les 18h es realitzarà a la Biblioteca Central Xavier Amorós  la presentació i entrega  als seus autors de la guia Reus de la mà dels seus infants. Aquest acte està previst com un dels destacats per al públic infantil dins el programa de la Festa Major de Misericòrdia. Ens hi acompanyaran les autoritats i les institucions que han fet possible aquest projecte.

Al final de l’acte, la regidora d’Ensenyament entregarà les guies als mestres participants i després es lliuraran, també, a tots els nens i nenes que han fet els dibuixos.

 Tots els alumnes de quart que van participar en aquesta activitat hi són convidats, així com els seus acompanyants. Tots aquells que hi vulgueu assistir ens hauríeu de fer arribar la butlleta adjunta abans del divendres dia 19 de setembre, ja que l’aforament és limitat.

La tutora

.........................................................................................................................................................
L’alumne/a:..............................................assistirà, el proper dilluns, dia 22 de setembre, a les 18h a la presentació de la guia Reus de la mà dels seus infants, acompanyat/da de.........................familiars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens encanta rebre comentaris. Totes les vostres opinions són molt benvingudes.

Podeu publicar un comentari des del vostre compte de correu electrònic o com a "Anònim". Si ho feu com a anònim, podeu deixar el vostre nom i cognoms, si així ho voleu.

La publicació dels comentaris no és immediata, però sol ser bastant ràpida.

Gràcies!