dimarts, 29 de març de 2016

Colònies Misericòrdia 2016Bon dia!!!
Com ja sabeu la setmana passada alguns/es alumnes de l’escola vam anar de colònies a Flix. Van ser uns dies molt intensos i ens ho vam passar molt bé. Vam fer moltes activitats.
El primer dia, després d’una estoneta de pluja, vam visitar Flix: el pas de barca, el refugi antiaeri i el molí de l’oli. Abans de sopar, ens van explicar coses del ratpenats que ens van servir per l’activitat de nit. Abans d’anar a dormir, vam agafar les llanternes, ens vam abrigar i ens vam dirigir cap al riu per veure si escoltàvem algun ratpenat. Vam estar de sort i en vam escoltar algun i fins i tot, algú, va tenir l’oportunitat de veure alguna guineu.
A l’endemà vam esmorzar bé ja que ens esperava un dia de caminar molt. Vam anar amb autocar fins a la reserva natural de Sebes. Ens hi vam endinsar i vam identificar algunes espècies d’animals que hi habiten, vam conèixer les diferents infraestructures que permeten l’observació de la fauna... Per la tarda, vam visitar el Centre d’interpretació del camí de Sirga.
Quan vam arribar a la casa de colònies, vam tenir una estoneta de joc lliure i per torns, ens vam anar dutxant per preparar-nos per la DISCO de després de sopar. La veritat és que vam ballar força, però com que estàvem molt cansats vam anar a dormir d’hora.
A l’endemà, després de preparar les motxilles i d’esmorzar, vam realitzar un joc de pistes. I després de dinar... Cap a casa!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens encanta rebre comentaris. Totes les vostres opinions són molt benvingudes.

Podeu publicar un comentari des del vostre compte de correu electrònic o com a "Anònim". Si ho feu com a anònim, podeu deixar el vostre nom i cognoms, si així ho voleu.

La publicació dels comentaris no és immediata, però sol ser bastant ràpida.

Gràcies!