divendres, 7 d’abril del 2017

PROJECTE EDUCATIU DE CENTRE


1 comentari:

  1. M'ha agradat molt veure el plà o projecte de l'escola. Sembla que les coses van mica en mica rutllant com ha de ser. En aquests temps s'ha de fer visible el que el nostre centre ofereix. Els tecnisismes son necessaris per un bon anàlisis i diagnòstc de la nostra comunitat. L'escola ofereix molts mètodes a seguir i amb aixó els pares i mares podem veure la inclusió i la cohesio que poden tindre els nostres nens com a alumnes i membres de la societat que impera en aquests moments.
    Envers al apartat de participacio dels pares, mares o tutors dels alumnes de l'escola, puc dir personalment que m'encantaría veure aquesta implicació i que segueixi en el temps. Que no es perdi aquesta il.lusió de sentir-nos membres de l'educació i vida dels nostres fills. M'agradarà veure com tot aixó segueix endavant amb l'esforç de tothom. La participació es molt important, per fer feliços als nens i sentir-nos part com a membres de l'escola. Moltes gràcies !!
    Crido als pares i mares a participar fermament. Jo estaré encantada de donar idees, opinions i volunariat per a fer activitats.
    Tània ( mare d' Ethan de 4rt )

    ResponElimina

Ens encanta rebre comentaris. Totes les vostres opinions són molt benvingudes.

Podeu publicar un comentari des del vostre compte de correu electrònic o com a "Anònim". Si ho feu com a anònim, podeu deixar el vostre nom i cognoms, si així ho voleu.

La publicació dels comentaris no és immediata, però sol ser bastant ràpida.

Gràcies!