dijous, 30 de novembre del 2017

APUNTATS AL PROJECTE ESCOLA DE "CISCO"!!!

Ens hem apuntat al Programa Escola de Cisco Systems. Participaran els alumnes de cicle superior. És un projecte pioner on s'explicarà als alumnes com treballar l'Internet de les coses (IoT).

Què significa "Internet de les coses"? 

El concepte d'internet de les coses (IDC) es refereix a la interconnexió digital que existeix entre qüestions quotidianes, objectes analògics i internet; tot això vinculat a la millora de l'experiència i la usabilitat de les coses per les persones. L' IDC sorgeix l'any 1999 de la mà de Kevin Ashton al Auto-ID Center del MIT (Institut tecnològic de Masachussets). Per entendre què és aquest concepte, podríem imaginar els nostres electrodomèstics o productes d'una tenda, connectats a internet, el que facilitaria per exemple, la millora dels electrodomèstics que comencen a fallar abans de que es trenquin (d'acord amb uns paràmetres estudiats que gràcies a la seva connexió a internet serien analitzats i tractats a temps), o en el cas dels productes d'una tenda, es podria saber quan s'acabaran, de forma més ràpida i àgil, independentment de la mà humana.


Aquest programa va néixer amb la idea de promoure i motivar l'ús i coneixement de la tecnologia. Aquest programa potenciarà la creativitat i imaginació de l'alumnat de cicle superior. També es desenvoluparà en anglès, valor afegit pels nostres alumnes. Us anirem donant més informació al respecte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens encanta rebre comentaris. Totes les vostres opinions són molt benvingudes.

Podeu publicar un comentari des del vostre compte de correu electrònic o com a "Anònim". Si ho feu com a anònim, podeu deixar el vostre nom i cognoms, si així ho voleu.

La publicació dels comentaris no és immediata, però sol ser bastant ràpida.

Gràcies!