diumenge, 22 de novembre del 2015

Escacs 3r

Hola a tots i a totes!

L'Ethan està participant al III Torneig d'escacs escolars al Reus Deportiu i s'ho està passant molt bé. En aquest vídeo el podreu veure.

4 comentaris:

  1. Bones
    L'Ethan està encantat de poder jugar a escacs amb nens d'altres escoles, està aprenent moltes jugades noves i cada dissabte es concentra mes. A nosaltres ens sembla una molt bona iniciativa. Ens encantaría poder realitzar activitats així els caps de setmana amb ell. Aquest dissabte serà l'última partida amb ells i ho trobarà molt a faltar, perque s'ho esta passant molt bé.
    Animem als pares a que apuntin als nens a les activitats externes proposades pel centre i en aquest cas tambè pel mestre Toni. Ja que veure les seves cares jugant i el somriure de passar una bona estona no té preu.
    Gràcies escola Mise.
    Gràcies mestre Toni !!!!
    Els pares de l'Ethan.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!

      No tinc paraules per descriure el que m'heu fet sentir amb el vostre comentari. Només per la il·lusió que han despertat els escacs en l'Ethan ja ha valgut la pena engegar el projecte d'Escacs a l'escola.

      Des de l'escola continuarem potenciant les activitats relacionades amb el món dels escacs educatius i per això, a partir d'ara, l'escola utilitzarà aquest blog per insentivar-ho. Nosaltres també esperem que s'animin més pares tot i que sabem que hi ha més activitats que es solapen pels horaris.

      Resto a la vostra disposició per qualsevol aclariment.

      Moltes gràcies.

      Elimina
  2. Ethan,
    M'encanta que gaudeixis tant amb els escacs!
    Núria

    ResponElimina
  3. Bones,
    Sería posible per l'any vinent una extraescolar d'escacs? L'Ethan està aprenent moltes coses a les clases d'escacs que Li donen al CN Ploms peró hi ha nomes tres nens a la classe i aixo es el que el desmotiva una mica. Aniré dient les trobades d' escacs que hem vagin passant. Aquest dissabte hi havia una a salou però Ho van enviar molt tard per poder anunciar-ho. Tambe preguntaré al grup d' escacs Reus.
    Aprofito per fer saber als pares que els escacs a L'ethan Li están anant be per a les matemàtiques i per l'hora d'estudiar.
    Jo no m'enrecordo de jugar i ell M' ensenya. Es bo per a la comunicacio pares-fills.

    ResponElimina

Ens encanta rebre comentaris. Totes les vostres opinions són molt benvingudes.

Podeu publicar un comentari des del vostre compte de correu electrònic o com a "Anònim". Si ho feu com a anònim, podeu deixar el vostre nom i cognoms, si així ho voleu.

La publicació dels comentaris no és immediata, però sol ser bastant ràpida.

Gràcies!