dimecres, 31 de maig del 2017

FEM CORAL

www.reus.cat informa:

Fem Coral

«Fem Coral» forma part del conjunt de recursos i activitats educatives que l'Àrea d’Ensenyament i Política Lingüística de l'Ajuntament de Reus posa a l'abast dels centres educatius de la ciutat per tal de participar i acompanyar la comunitat educativa en la formació i l'educació de les persones des de l’inici de l'escolarització fins a l'edat adulta.
El «Fem Coral» fomenta l'aprenentatge de la música i del cant coral entre l'alumnat de primària com un element integrador i de convivència.
Edició 2017
«Fem Coral» Tots el camins porten a Reus! tot coincidint amb la celebració de Reus, Capital de la Cultura Catalana. Més d'un miler d’alumnes de primària de 29 centres de Reus i poblacions veïnes participen el dimarts 30 de maig en la cantata del «Fem Coral» a les 17:30 h al Pavelló Olímpic Municipal, un concert que com cada edició té la presència de les famílies dels infants i altres representants de la comunitat educativa.
Mostra de cartells escolars anunciadors del Fem Coral 2017
Un any més, el disseny del cartell anunciador del «Fem Coral» ha anat a càrrec dels nens i les nenes que participen d'aquest programa educatiu, més d'un miler de cartells dels quals cada centre ha escollit el que el representa.
La mostra també es pot visitar del 22 al 31 de maig a la Videoteca del Centre de Lectura, de dilluns a dissabte, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h, carrer Major, 15, 2a planta, Reus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens encanta rebre comentaris. Totes les vostres opinions són molt benvingudes.

Podeu publicar un comentari des del vostre compte de correu electrònic o com a "Anònim". Si ho feu com a anònim, podeu deixar el vostre nom i cognoms, si així ho voleu.

La publicació dels comentaris no és immediata, però sol ser bastant ràpida.

Gràcies!