dilluns, 3 de març de 2014

Escacs a l'escola

 • Escacs a l’escola és un projecte que permet treballar els efectes beneficiosos dels escacs, com ara la concentració, la memòria, les habilitats lingüístiques o el càlcul mental
 
 • La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha destacat que els escacs “són un gimnàs per la ment, una guia per aprendre a pensar, promouen la capacitat d’autocrítica i són un aprenentatge que en pots gaudir durant tota la vida”
 
 • El projecte està impulsat pel Departament d'Ensenyament, la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida i la Federació Catalana d’Escacshttp://premsa.gencat.cat/pres_fsvp/AppJava/notapremsavw/detall.do?id=250911&idioma=0

2 comentaris:

 1. Trobo que és una iniciativa magnífica!

  ResponElimina
 2. En breu, penjarem una presentació amb els beneficis curriculars que tenen els escacs a l'escola. Gràcies per la entrada al blog. La consellera Rigau va presentar el projecte el passat 28 de febrer a Barcelona.
  I la nostra escola ja ho fa des del gener!
  Toni

  ResponElimina

Ens encanta rebre comentaris. Totes les vostres opinions són molt benvingudes.

Podeu publicar un comentari des del vostre compte de correu electrònic o com a "Anònim". Si ho feu com a anònim, podeu deixar el vostre nom i cognoms, si així ho voleu.

La publicació dels comentaris no és immediata, però sol ser bastant ràpida.

Gràcies!