dijous, 6 de març del 2014

Gimcana sobre l'alimentació saludable. 6è de primària

L’Ajuntament programa una gimcana sobre alimentació saludable a proposta del Consell d’Infants Ciutadans

La Gimcana de l'alimentació saludable és una activitat adreçada als alumnes de 6è de primària de les escoles de Reus que l'any passat van participar d'Infants Ciutadans, amb l'objectiu de promoure i millorar els hàbits alimentaris, valorar la riquesa alimentària del nostre entorn i conèixer i veure els aliments al natural.
Per assolir aquests objectius, des de l'Ajuntament de Reus s'ha considerat adient que la gimcana es faci als mercats municipals: tant el Mercat Central com el Mercat El Carrilet han rebut amb entusiasme la iniciativa i hi col·laboraran especiament.

Així, aquest mes de març, uns 370 alumnes de 6è de primària participaran en la Gimcana de l'alimentació saludable: el dimarts 18 de març, prop d'un centenar d'alumnes la faran al Mercat El Carrilet, i el dijous 20 de març, 275 alumnes més la podran fer al Mercat Central. Els alumnes es repartiran en grups i hauran de respondre diverses preguntes i fer proves relacionades amb l'alimentació, els productes frescos i de mercat i la salut. Per fer-ho, es mouran per les diferents parades i hauran de completar la gimcana en un temps determinat.

La primera Gimcana de l'alimentació saludable compta amb la participació de les escoles: Cèlia Artiga, Collège Français, Els Ganxets, La Salle, Maria Cortina, Misericòrdia, Montsant, Puigcerver, Rosa Sensat i Sant Josep. La regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística i la regidoria de Salut Pública s'encarreguen de l'organització, amb la col·laboració dels Mercats de Reus i la URV, Nutrició Humana i Dietètica de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens encanta rebre comentaris. Totes les vostres opinions són molt benvingudes.

Podeu publicar un comentari des del vostre compte de correu electrònic o com a "Anònim". Si ho feu com a anònim, podeu deixar el vostre nom i cognoms, si així ho voleu.

La publicació dels comentaris no és immediata, però sol ser bastant ràpida.

Gràcies!