dimarts, 24 de febrer del 2015

Colònies a Juneda

http://gifgifs.com/optimizer/
Ahir dilluns vam marxar de colònies! El viatge va anar molt bé. En arribar ens vam instal·lar a les habitacions, vam esmorzar i fer un joc de descoberta de la granja-escola on estem. Vam dinar i posar-nos a treballar en grups.

A Juneda som pràcticament autosuficients: mengem el pa i les coques que fem al forn, mengem les verdures que collim de l'hort, bevem la llet que munyim, mengem truites amb els ous que hem agafat de les gallines de la granja, transformem aliments per fer mandonguilles, flams...  Mmm... Què bo que està tot!



Ja estan totes les fotos penjades a l'àlbum! Si penseu que alguna foto on surt el vostre fill/a no és adient, feu-nos ho saber i la traurem.

Aprofitem per informar-vos que en breu afegirem una entrada al blog per mostrar-vos com descarregar i desar les fotos que trieu o bé l'àlbum sencer.

I com que costa sortir tots bé en totes les fotos, trieu aquella que més us agradi!

4 comentaris:

  1. M'encanta veure com tots els nens, petits i mes grans s'ho passen molt bé! Aquestes colònies son una ANIMALADA !! jeje.
    Tània.

    ResponElimina
  2. Quines fotos més xules! Què bé s'ho passen i què guapos estan! Gràcies, noies!!

    ResponElimina
  3. Estan tan contentos...Muchas gracias por todo.

    ResponElimina
  4. Quina diferencia entre les fotos del viatge d'anada i el de tornada! Pobres, reventats del be que s'ho van passar! Unes colonies genials! Mil gràcies per les fotos i per cuidar-los tan bé ;))

    ResponElimina

Ens encanta rebre comentaris. Totes les vostres opinions són molt benvingudes.

Podeu publicar un comentari des del vostre compte de correu electrònic o com a "Anònim". Si ho feu com a anònim, podeu deixar el vostre nom i cognoms, si així ho voleu.

La publicació dels comentaris no és immediata, però sol ser bastant ràpida.

Gràcies!