dimecres, 11 de febrer del 2015

Descobrim el món a quatre potes

L'alumnat de segon va realitzar ahir el taller "descobrim el món a quatre potes".



Objectius de l'activitat: 
Sensibilitzar els infants vers les diferents realitats del món per despertar actituds positives de respecte i solidaritat envers les persones i els pobles del Sud. Treballar el coneixement, l’empatia i el respecte cap a la immigració, els nens treballadors, les persones amb discapacitats i conèixer, a través de l'experiència pràctica, altres maneres de viure i altres cultures. Afavorir el vincle afectiu i el respecte dels alumnes, els animals de companyia i relacionar-se amb els gossos de teràpia des d'una altra perspectiva més enllà de com animal de companyia, entenent la funció que realitzen ajudant a les persones.

Descripció de l'activitat: 
“El Croqueta és un gos espavilat, solidari i viatger que recorre tres països del món on fa diversos amics que viuen realitats molt diferents…Avui ha vingut a l’escola per explicar-vos les seves aventures…”. El gos és un element dinamitzador de la història que interactua amb els nens de manera afectuosa i alegre. La finalitat de la seva intervenció és afavorir la motivació i la implicació dels alumnes per aconseguir els objectius que pretenem. Durant l’activitat s’incideix en la reflexió dels nens i en la seva participació per tal d’estimular els coneixements previs i afavorir la comprensió i l’assoliment dels valors que treballem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens encanta rebre comentaris. Totes les vostres opinions són molt benvingudes.

Podeu publicar un comentari des del vostre compte de correu electrònic o com a "Anònim". Si ho feu com a anònim, podeu deixar el vostre nom i cognoms, si així ho voleu.

La publicació dels comentaris no és immediata, però sol ser bastant ràpida.

Gràcies!